In het kader van het Coronavirus volgt Terberg Business Lease Group de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk de maatregelen

Uw leasecontract is bijna afgelopen en u moet binnenkort uw leaseauto inleveren. Waarmee moet u rekening houden?

U kunt de leaseauto online afmelden via onderstaand formulier. Lever de leaseauto schoon en zonder schade in. Precies weten hoe de aflevering werkt? Check de ‘Handleiding voor het inleveren van uw auto’ voor een volledig overzicht.

Het inleveren van de leaseauto vindt plaats bij Terberg Business Mobility op de Zeehaenkade 50 te Utrecht. Op afspraak kunt u tijdens werkdagen tussen 09:00 – 16:30 uur uw leaseauto inleveren. Voor het maken van een inleverafspraak zijn wij te bereiken op: 030 – 288 47 74 of customercare@terbergbusinessmobility.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat Terberg Business Mobility uw leaseauto op locatie komt ophalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning & Transport via telefoonnummer 030 – 280 75 30 of planningtransport@terbergbusinessmobility.nl. Op een zakelijk adres of bij de merkdealer wordt de leaseauto kosteloos opgehaald. Ophalen vanaf een privéadres behoort tot de mogelijkheden, alleen brengen we hiervoor kosten in rekening. Let op! U blijft verantwoordelijk voor de schadestaat van de leaseauto tot het moment dat deze door ons is ingenomen in Utrecht.

Download handleiding
Inspectierapport

Iedere leaseauto die is ingeleverd wordt nagekeken. Het inspectierapport biedt u een duidelijk beeld van de staat waarin de leaseauto is ingeleverd. U ontvangt automatisch een mail met een link naar het rapport.

Inspectietool bekijken

Leaseauto afmelden

Leasedetails

Relatiegegevens

Bestuurdergegevens

Voertuiggegevens

Inleverdetails

Inleverdatum*