Elektrisch rijden: een duurzaam, innovatief imago

Mobiliteit is één van de grootste kostenposten voor ondernemers. De aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, onderhoud en brandstofkosten; het prijskaartje dat aan uw zakelijke vervoer hangt, loopt snel en vaak hoog op. Dit is hét moment om het anders te doen. Of u er nu voorstander van bent of niet, vervuilende auto’s verdwijnen stap voor stap uit het straatbeeld. Elektrisch rijden is de nieuwe standaard. En daar zitten vele voordelen aan. Zowel voor u, als voor het milieu.

Maak altijd en overal een groene indruk

Om de overstap naar elektrische bedrijfswagens te stimuleren, profiteren ondernemers van diverse fiscale voordelen. Daarnaast is het opladen van uw bedrijfsauto een stuk voordeliger dan een tankbeurt. Oplaadpunten schieten als paddenstoelen uit de grond – Nederland behoort in Europa zelfs tot de koplopers op het gebied van elektrisch laden – waardoor groen rijden nog meer alledaags wordt.

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen leasen

  • Ruime keuze uit elektrische bedrijfswagens
  • Full operational lease
  • Leasen inclusief laadoplossing
  • Diverse fiscale voordelen
  • Minder schadelijk voor het milieu

Onbeperkt toegang tot binnensteden

Steeds meer Nederlandse steden roepen vervuilende auto’s een halt toe. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht worden bedrijfswagens met een hoge dieseluitstoot deels geweigerd uit de stadskern. Met alle gevolgen van dien voor u als ondernemer. Als u een pakket wilt afleveren bij een klant in een winkelstraat, een verbouwing hebt van een grachtenpand of spelen de werkzaamheden van uw bedrijf zich voornamelijk af in de stadskern? Dan is dit hét moment om te kiezen voor een elektrische bestelauto.

De voordelen voor u als ondernemer

Net als verschillende steden, moedigt ook de overheid schoner rijden aan. Zo zijn voor elektrische bedrijfswagens verschillende fiscale voordelen in het leven geroepen en kunt u ook voor het plaatsen van laadpalen in veel gevallen aanspraak maken op subsidie. U spaart dus niet alleen het milieu, maar bespaart ook op uw uitgaven. Bent u benieuwd naar de fiscale voordelen van het leasen van een elektrische bedrijfswagen? Wij helpen u en uw medewerkers graag schoner, zuiniger en bewuster omgaan met de zakelijke mobiliteit van uw bedrijf.